Christina Kennås

Pysselpassionerad pensionär som kombinerar sina intressen.

Dokumenterar små och stora händelser i livet som sedan hamnar i  album

där mitt andra stora intresse finns - scrapbooking.

I naturen och med djuren trivs jag vilket också syns på mina bilder.

Adventsutställning Kisa Bibliotek 2013

Adventutställning 2012

Varje år har klubbmedlemmarna möjlighet att ställa ut några av sina bilder i bibliotekets lokal i Kisa.

En möjlighet som är uppskattad och  rolig att utnyttja.

Det här året valde jag några "gubbar" som är fotograferade på en semesterresa i Spanien utom den sista gråhårsmannen i glasögon som är vår egen Owe Wallin från Kisa. Jag valde att presentera de här gubbarna som ett montage på svart bakgrund med lite dekorationer allt i linje med min hobby scrapbooking. Kul att kunna förena olika hobbyintressen.

Ett oväntat besök

En sen kväll hörde jag ett dunsande ljud utanför fönstret.

Va' nu då? Ekorrbesök på sena kvällen i nattmörkret ?

Fram kom ett djur jag aldrig sett annat än på bild eller i ett tv-visat naturprogram.

Helt orädd och obekymrad satt djuret utanför fönstret och åt av bakmargarinet som var ämnat för småfåglarna. Spännande och mycket intressant.

Det här var en skogsmård kunde vi konstatera, en mård som kom tillbaka kväll efter kväll och som jag kunde fånga på bild genom fönstret med blixtens hjälp.

Detaljer på en Oldsmobile

Insekter fångade med macroobjektiv